Astiatvuokralle.fi Vuokrausehdot

1. Vuokrattavat astiat ovat Astiatvuokralle.fi astiavuokraamon omaisuutta eikä niitä voi luovuttaa tai vuokrata edelleen ilman vuokranantajan lupaa. Asiakas on vastuussa vuokratuista tuotteista koko vuokra­ajan, myös kuljetuksen aikana, mikäli se tapahtuu muun kuin Astiatvuokralle.fi ­astiavuokraamon toimesta.

2. Vuokra-­aika on 1­3 vrk (24 h) sopimuksen mukaan myös viikonlopun yli.
Palautuksen myöhästyessä Astiatvuokralle.fi:llä on oikeus veloittaa vuokraa vastaava summa yli menevältä ajalta.

3. Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron 24 %. Vuokrahintoihin lisätään puhdistus­lisä jos asiakas palauttaa astiat likaisena. Asiakas voi puhdistaa itse astiat, jolloin puhdistus­lisää ei veloiteta. Astiat palautetaan samoissa kuljetuslaatikoissa ja telineissä, missä ne on toimitettu. Astioiden poisnoudossa, tulee niiden olla asianmukaisesti pakattuna vuokraajan toimesta, jos tämä tuottaa Astiatvuokralle.fi henkilökunnalle lisätyötä, veloitetaan siitä hinnaston mukaisesti.

4. Asiakas vahvistaa tilauksen astiatvuokralle.fi verkkokaupassa tilauksen yhteydessä. Mahdollinen alustava tarjouskysely on voimassa 48 h / sovitusti.

5. Mikäli tuotteet eivät vastaa sovittua määrältään, tai muuten asiakas näkee epäkohtia, on tästä ilmoitettava vuokranantajalle 3 tunnin kuluessa vuokra­ajan alkamisesta.

6. Astioiden kuljetushinta pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen), 50 € / tuonti tai nouto ma­-pe klo 8-­17 välillä, poislukien aatot, arkipyhät ja vastaavat. Kuljetukset ei koske lautta­ tai muita erikoiskuljetuksia, joista veloitetaan hinnaston mukainen lisäkustannus. Muut ajat ja viikonloppuisin kuljetushinta on 100 € / tuonti / nouto.
Kuljetus Suomenlinnaan +80,00€ (sisältää yhden meno­paluu lauttamaksun). Viikonloppuisin ja pyhäpäivinä +160,00 €.

7. Astiatvuokralle.fi kuljettaa tavarat ulko-­ovelle tai lastauslaiturille (ts. ensimmäiselle kynnykselle); kaikenlainen ylimääräinen kantaminen ja/tai kuljetus on sovittava etukäteen ja siitä veloitetaan 45€ /työntekijä /alkava tunti.

8. Astioiden palautuksen yhteydesä todetuista puutteista, rikkoutuneista astioista tai tavaroista veloitamme niiden uutta vastaavien hankinta hinnan ja toimitusmaksun.

9. Astiavuokraus maksetaan verkkokaupassa olevilla maksutavoilla, pankki­ tai luottokortilla (Visa, Mastercard), PayPal, verkkomaksulla tai sopimus­yritysasiakkailla mahdollista myös laskutuksella. Maksuaika laskulla on 7 päivää netto. Viivästyskorko korkolain mukaisesti. Laskutuslisä 10 €. Laskutuksen yhteydessä, pidätämme oikeuden periä, astioiden arvoa vastaavan rahavakuuden.

10. Alle 100 € tilauksissa Astiatvuokralle.fi pidättää oikeuden veloittaa pientoimituslisän +10 € / tilaus.

11. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

12. Astiatvuokralle.fi ­astiavuokraamon vastuu rajoittuu tuotteiden vuokrahintaan.

13. Tilauksen yhteydessä, toimitetaan aina sähköpostitse tilausvahvistus tilaajalle.

14. Astiatvuokralle.fi pidättää oikeuden veloittaa pikatoimituslisän 50 € / tilaus alle 24h varoitusajalla tehtävistä tilauksista.

Peruutusehdot:

Tilaajalla on oikeus purkaa sopimus ilman erityistä syytä VAIN kirjallisesti info@astiatvuokralle.fi:

1.     Viimeistään 14 vrk, mutta kuitenkin 8 vrk ennen tilaisuutta veloitetaan 50 % tilattujen palvelujen kokonaishinnasta.

2.     Myöhemmin kuin 7 vrk ennen tilaisuutta veloitetaan tilatut palvelut kokonaisuudessaan.